Έρχεται το 'Νέο' Karate Kid, το 2010.

Πέτρος Καλογεράς  |  26-12-2009
Έρχεται το

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες το remake μιας ταινίας με τεράστια επιτυχία στα 80's, που κέρδισε ένα τεράστιο κοινό. Το «The Karate Kid» επιστρέφει και αυτή τη φορά φαίνεται να υπόσχεται μια πιο κωμική διάσταση, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία του σκηνοθέτη και των ηθοποιών. Ο Ολλανδός Harald Zwart λοιπόν υπογράφει αυτή την διασκευή και αν κρίνουμε από το παρελθόν του («One Night at McCool's», «Pink Panther 2») τότε μάλλον η ταινία θα έχει μια πιο χιουμοριστική οπτική. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι στον ρόλο του συχωρεμένου Pat Morita και κινηματογραφικού Mr. Miyagi, θα είναι ο Mr. Han, πλέον, Jackie Chan, τότε προκύπτει μια δειλή σιγουριά για την πιο ανάλαφρη διάσταση του project.

Το τρίτο κατά σειρά 'Karate Kid', μετά τον Ralph Macchio και την Hilary Swank, θα είναι ο υιός του Will Smith, Jaden Smith που έπαιξε μαζί του στο «The Pursuit of Happiness» και θα ξαναπαίξει στο «Amulet». Ο Jaden Smith ή αλλιώς Dre Parker θα ταξιδέψει στην Κίνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της μητέρας του. Εκεί θα γνωρίσει τον Mr. Han που θα τον μυήσει στα μυστικά του καράτε και της ανατολικής τέχνης του διαλογισμού. Τώρα, αν το καταφέρει αυτό ο κινέζος Cowboy είναι άλλο θέμα συζήτησης. Το σίγουρό πάντως είναι ότι η ταινία θα προσελκύσει μεγάλο κοινό και μάλλον δικαιολογημένα. Η περιέργεια για το τι θα προκύψει είναι πραγματικά μεγάλη...

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.