Eπετειακή κασετίνα με 35 ταινίες του Clint Eastwood

Θανάσης Γεντίμης  |  03-12-2009
Eπετειακή κασετίνα με 35 ταινίες του Clint Eastwood

Σπουδαία νέα για τους fan του αγέρωχου Clint Eastwood! Η Warner Home Video ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός εντυπωσιακού Box Set με 35 ταινίες του αγαπημένου ηθοποιού και σκηνοθέτη. Υπό τον γενικό τίτλο 'Clint Eastwood: 35 Films, 35 Years at Warner Bros.' η επετειακή αυτή κασετίνα θα περιέχει σε 19 DVD με ταινίες που ο Eastwood σκηνοθέτησε ή έπαιξε (ή και τα δύο) από τα χρόνια της συνεργασίας του με το διάσημο στούντιο.

Η λίστα θα ξεκινά από το «Where Eagles Dare» του 1968 και θα φτάνει μέχρι και το περσινό «Gran Torino», ενώ στη συλλογή θα συμπεριλαμβάνεται και ένα ντοκιμαντέρ από τον ιστορικό κινηματογράφου και κριτικό του Time, Richard Schickel, καθώς και μια συλλεκτική βιογραφική έκδοση. Ο γνωστός κριτικός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Γνωρίζω τον Clint τον περισσότερο καιρό που ήταν στην Warner Bros, ήμουν τυχερός που είχα τη δυνατότητα να περιφέρομαι μαζί του στα στούντιο της Warner και να ακούω τις αναμνήσεις του. Το να μπορώ να τον δείξω στα μέρη όπου εργάζεται είναι, πιστεύω, μια μοναδική ευκαιρία".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Warner Home Video, η συλλεκτική κασετίνα θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου του 2010 και η τιμή της αναμένεται να φτάσει τα 180 δολάρια. Θυμίζουμε ότι η νέα ταινία του Clint Eastwood με τίτλο «Invictus» θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου του 2010. Το νέο πόνημα του Eastwood, γυρισμένο εξ ολοκλήρου στη Νότιο Αφρική, φαίνεται να βάζει από τώρα πλώρη για τα επερχόμενα Oscar, με το δίδυμο Morgan Freeman και Matt Damon να θέτουν επίσης ισχυρή υποψηφιότητα για τον ίδιο θεσμό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.