Το... Πέιραμα Επιστρέφει

Πέτρος Καλογεράς  |  03-12-2009
Το... Πέιραμα Επιστρέφει

Περίπου 10 χρόνια μετα την Γερμανική ταινία «Das Experiment», που τράβηξε την προσοχή του παγκόσμιου κοινού, έρχεται η αμερικάνικη έκδοση που ενδέχεται να είναι το ίδιο έντονη και 'αληθινή'. Το «The Experiment» κάτω απο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul Scheuring (που έγραψε και το σενάριο) βρίσκεται στο τέλος των γυρισμάτων του και θα προβληθεί μέσα στο 2010.

Ανάμεσα στα δυνατά ονόματα του cast, συναντάμε τον Adrien Brody («The Pianist») και τον Forest Whitaker («The Last King of Scotland») που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της επιτυχίας που σημείωσε η ταινία του 2001. Ο Brody θα υποδυθεί των αρχηγό των φυλακισμένων και ο Whitaker τον διεφθαρμένο φύλακα που καταχράζεται την εξουσία που του έχει δοθεί. Ο Paul Scheuring σκηνοθετεί την δεύτερη ταινία του («36Κ»), που σίγουρα θα συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή και πιθανόν να αποτελέσει και εισπρακτική επιτυχία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.