Γαμπρός στα 72 του για δεύτερη φορά ο Robert Redford.

Θανάσης Γεντίμης  |  16-07-2009
Γαμπρός στα 72 του για δεύτερη φορά ο Robert Redford.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Τρίτη 15 Ιουλίου ο 72χρονος Robert Redford με την επί σειρά ετών αγαπημένη και κατά 21 χρόνια νεώτερή του, Γερμανίδα εικαστικό Sibylle Szaggars. Το ζευγάρι επέλεξε ο γάμος να γίνει στην πατρίδα της νύφης, στο Αμβούργο, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Louis C Jacob ενώπιον μόλις τριάντα προσκεκλημένων. Την είδηση αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα Hamburger Abendblatt και γρήγορα το νέο έκανε το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι νιόπαντροι σχεδιάζουν να γιορτάσουν ξανά το γάμο τους με ένα ταξίδι στο Μεξικό τον Σεπτέμβριο. Redford και Szaggars είναι μαζί από το 1996, ενώ και οι δύο υπήρξαν στο παρελθόν παντρεμένοι. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός έχει τρία παιδιά από τον 27ετή γάμο του με την ακτιβίστρια Lola van Wagenen.

Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό ζούσε μαζί για μεγάλα διαστήματα στο ράντσο του ηθοποιού στη Γιούτα των ΗΠΑ με έκταση 22 χιλιάδων στρεμμάτων. Όμως πλέον το ρεπορτάζ θέλει την 51χρονη Szaggars, να έχει αφήσει οριστικά το εργαστήρι της στη Γερμανία και να έχει μετακομίσει μόνιμα στο Sundance (όπου εκεί εδρεύει το Κινηματογραφικό Ινστιτούτο του Robert Redford καθώς και το διάσημο πλέον φεστιβάλ Sundance το οποίο διευθύνει).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.