Έκθεση 'Quantum Of Solace' στην Αθήνα!

Θανάσης Γεντίμης  |  22-10-2008
Έκθεση

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα στην Ελλάδα της νέας ταινίας με ήρωα τον θρυλικό πράκτορα, το The Mall Athens φιλοξενεί μέχρι τις 9 Νοεμβρίου μια σπάνια έκθεση με τον εύγλωττο τίτλο 'Quantum of Solace: The Exhibition' με αυθεντικά αντικείμενα από τη νέα ταινία του James Bond. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕON Productions, παραγωγό εταιρεία των 22 ταινιών James Bond και περιμένει το κοινό στον τρίτο όροφο του The Mall Athens.

Οι φίλοι του πιο διάσημου πράκτορα των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αυθεντικά αντικείμενα και 'props' της ταινίας: κοστούμια των πρωταγωνιστών, τα όπλα που χρησιμοποιεί ο James Bond, προσωπικά αντικείμενα του όπως η πιστωτική κάρτα, money clip, πορτοφόλι και business card αλλά και μια κλακέτα από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη Guarda στην Ιταλία. Όλα τα εκθέματα συνοδεύονται από σχετικό ενημερωτικό κείμενο αλλά και από φωτογραφίες των πλάνων, στα οποία 'πρωταγωνιστούν'.

Έτσι από τις 20 Οκτωβρίου και μέχρι τις 9 Νοεμβρίου (λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα στις 6 Νοεμβρίου) η Audio Visual Enterprises, τα Village Cinemas και το The Mall Athens σας προσκαλούν να μυηθείτε στο κόσμο της μακροβιότερης και πλέον επιτυχημένης σειράς ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.