Στα Γυρίσματα του Όλα Θα Πάνε Καλά.

Θανάσης Γεντίμης  |  12-07-2008
Στα Γυρίσματα του Όλα Θα Πάνε Καλά.

Παραδοσιακά οι περισσότερες Ελληνικές παραγωγές εκμεταλλεύονται τους καλοκαιρινούς μήνες για μεγάλος μέρος των γυρισμάτων τους. Ανάμεσα στα project του φετινού καλοκαιριού ξεχωρίζουμε το «Όλα Θα Πάνε Καλά», του Γιάννη Ξανθόπουλου που γνωρίσαμε το 2006 με το «5 Λεπτά Ακόμη» που έκοψε 400.000 εισιτήρια.

Στις αρχές Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας, με θέμα την έξυπνη παρουσία του 'καλού' στις ζωές μας. Αυτή τη φορά όλα ξεκινούν από μια 'λάθος' απαγωγή και ένα θύμα που τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο Φάνης (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Τζίνα (Φαίη Ξυλά), ένα παράνομο ερωτικό ζευγάρι, παρασύρονται από τον Μιλτιάδη (Ακη Σακελλαρίου), επίσημο αρραβωνιαστικό της Τζίνας, σε μια αλλόκοτη απαγωγή. Όμως όταν επιλέγεις πρωτάρηδες για μια τόσο σοβαρή 'δουλειά', αυξάνουν οι πιθανότητες για πολλά ΄οργανωτικά λάθη΄.

Το χειρότερο είναι πως τελικά η ετερόκλητη συμμορία απαγάγει λάθος πρόσωπο! Αντί για τον διεφθαρμένο μεγαλοδικηγόρο Μαθιόπουλο (Δημήτρης Πιατάς) απαγάγουν την ανεπιθύμητη θεία του Ελενίτσα! (Έφη Παπαθεοδώρου). Η απροσδόκητη αυτή εξέλιξη θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις, αφού το λάθος θύμα, που έχουν στα χέρια τους, δεν είναι ένα απλό θύμα. Μετά από γκάφες, καυγάδες και κυνηγητά, τα 'ειδικά χαρίσματα' της θείας Ελενίτσας θα κάνουν τους ήρωες της ταινίας να δουν τη ζωή με διαφορετική ματιά.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Αργοναύτες ΑΕ σε συμπαραγωγή με την Audiovisual και τη Nova και σύμφωνα με τον ισχύοντα προγραμματισμό θα τη δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2009.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.