Τα Σχέδια Tου McGregor Μετά Τον Kαρκίνο.

Θανάσης Γεντίμης  |  28-04-2008
Τα Σχέδια Tου McGregor Μετά Τον Kαρκίνο.

O Ewan McGregor βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να συμμετάσχει στο cast του «Angels And Demons», μιας ταινίας που προηγείται χρονικά από το «The Da Vinci Code». Αυτή τη φορά ο καθηγητής Robert Langdon (που θα υποδυθεί ξανά ο Tom Hanks) αναζητά την πιο ισχυρή πηγή ενέργειας στον πλανήτη, ανακαλύπτοντας μια συνομωσία που φτάνει μέχρι το Βατικανό. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου περιοδικού Variety ο Ewan McGregor θα υποδυθεί ένα σύμμαχο του Langdon, με υψηλές και χρήσιμες προσβάσεις στο Βατικανό. Τα γυρίσματα της ταινίας προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο του 2008.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται λίγο καιρό μετά τη δημόσια δήλωση του McGregor, πως γιατροί αφαίρεσαν καρκινικά κύτταρα που είχαν εμφανιστεί κάτω από το δεξί του μάτι. Ο 37χρονος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας με τίτλο «Deception». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "η καρκινική μάζα εντοπίστηκε σε ένα έλεγχο ρουτίνας και ο ειδικός που συμβουλεύτηκα θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να αφαιρεθεί άμεσα... και τελικά είχε δίκιο".

Συνεχίζοντας και ίσως με μια μικρή δόση αυτοκριτικής, παραδέχθηκε πως περνά πολύ χρόνο στον ήλιο γεγονός που σε συνδυασμό με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα του αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο του δέρματος. Απαντώντας χωρίς περιστροφές στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε πως η επέμβαση δεν ήταν "τόσο σημαντική" ενώ απάντησε με σαρκασμό πως "ήταν πολύ διασκεδαστικό να έχω καρκίνο του δέρματος... το διασκέδασα πολύ".

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.