Ο Asterix δίνει ραντεβού στην Αθήνα!

Θανάσης Γεντίμης  |  16-12-2007
Ο Asterix δίνει ραντεβού στην Αθήνα!

Το 2008 θα ξεκινήσει με μια ευχάριστη έκπληξη για τους Έλληνες φίλους, του ανυπότακτου Γαλατικού χωριού. Η τρίτη ταινία της σειράς, το «Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 17 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής, υπό την αιγίδα του προγράμματος Megaron Plus. Το «Asterix Aux Jeux Olympiques» είναι η ακριβότερη Γαλλική παραγωγή, με κόστος που ξεπέρασε τα 78 εκ. Ευρώ. Η επιλογή της Αθήνας για την πρεμιέρα της ταινίας δεν έγινε τυχαία, μιας και οι περιπέτειες των Γαλατών διαδραματίζονται... προφανώς, στην αρχαία Ελλάδα.

Για την επίσημη πρεμιέρα του «Asterix Aux Jeux Olympiques» θα επισκεφθούν την Αθήνα αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Ανάμεσά τους οι ακριβοθώρητοι Alain Delon και Gerard Depardieu αλλά και τα λαμπερά μοντέλα Adriana Karembeu και Vanessa Hessler. Μαζί τους θα δούμε και τους σκηνοθέτες της ταινίας Frederic Forestier και Thomas Langmann.

Αυτή τη φορά o Αστερίξ, ο Οβελίξ, ο Ιντεφίξ, όλο το γαλατικό χωριό αλλά και πολλοί άλλοι θα μετακομίσουν στην αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός όλων των εποχών, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα πανούργα σχέδια του γιου του Καίσαρα, Βρούτου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κερδίσει τη διοργάνωση. Tο έπαθλο άλλωστε των αγώνων, είναι η καρδιά της πανέμορφης πριγκίπισσας της Ελλάδας Ειρήνης.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες για το κοινό, στις 31 Ιανουαρίου του 2008.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.