Και Πάλι Hanks Στο Ρόλο Του Langdon!

Θανάσης Γεντίμης  |  27-10-2007
Και Πάλι Hanks Στο Ρόλο Του Langdon!

Ο Tom Hanks θα επιστρέψει στον ρόλο του καθηγητή του Χάρβαρντ Robert Langdon για τις ανάγκες της ταινίας «Angels And Demons», έχοντας για τέταρτη φορά στην καριέρα του τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ron Howard. Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Dan Brown 'Angels And Demons', η υπόθεση του οποίου διαδραματίζεται πριν από το «The Da Vinci Code». Η κινηματογραφική εκδοχή του βιβλίου όμως χτίζεται ως sequel στην επιτυχημένη ταινία του 2006. Αυτή τη φορά ο καθηγητής Langdon αναζητά την πιο ισχυρή πηγή ενέργειας στον πλανήτη, ανακαλύπτοντας μια συνομωσία που φτάνει μέχρι το Βατικανό.

Όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως η εταιρεία παραγωγής Sony θα κερδίσει τον 'αγώνα δρόμου' ενάντια στο χρόνο ώστε να έχει έτοιμη την τελική εκδοχή του σεναρίου πριν την σχεδόν βέβαιη απεργία των σεναριογράφων στις αρχές Νοέμβρη. Ακόμα όμως και ετοιμαστεί έγκαιρα το σενάριο, η Sony θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή στις αρχές του 2008. Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει το Φεβρουάριο ως μήνα έναρξης γυρισμάτων στην Ευρώπη, ώστε η παραγωγή να προλάβει να τελειώσει πριν τις απεργίες ηθοποιών και σκηνοθετών το επόμενο καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση η Sony me to «Angels And Demons» έχει να ανταγωνιστεί την επιτυχία του «The Da Vinci Code» που έφτασε το δυσθεώρητο ύψος εισπράξεων της τάξης των 758 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2008.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.