Από Τη Δανία Στο Hollwood!

Θανάσης Γεντίμης  |  27-10-2007
Από Τη Δανία Στο Hollwood!

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φήμες για την αντικατάσταση του Tobey Maguire στο ρόλο του Spider-Man από τον Jake Gyllenhaal ενόψει της τέταρτης ταινίας της σειράς. Παρόλα αυτά, μεταξύ των δύο ηθοποιών δεν φαίνεται να υπάρχει αρνητικό κλίμα, αφού σύμφωνα με την κινηματογραφική επιθεώρηση Variety οι δύο star βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να μοιραστούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο remake της ταινίας «Brothers» της Susanne Bier.

Η νέα εκδοχή της ταινίας θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Jim Sheridan και θα βασιστεί σε σενάριο του David Benioff, μεταφέροντας την ιστορία της Bier από την Δανία στις Ηνωμένες Πολιτείες του σήμερα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία ενός στρατιώτη (Maguire) που αποστέλλεται στο Αφγανιστάν αφήνοντας τη γυναίκα και το παιδί του υπό την προστασία του αδελφού του (Gyllenhaal). Για το project δεν οριστεί ημερομηνία πρώτης προβολής, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2007.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.