Ο Sam Raimi ανοίγει τα χαρτιά του.

Θανάσης Γεντίμης  |  28-06-2007
Ο Sam Raimi ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Spider-Man», Sam Raimi, φέρεται να μην έχει καταλήξει για τη συνέχεια της σειράς ταινιών μιας και "δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον". Παρά την μεγάλη επιτυχία του «Spider-Man 3», οι φήμες θέλουν τον Raimi να μην συνεχίζει στην τέταρτη ταινία της σειράς, εάν δεν συμμετάσχουν και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές Tobey Maguire και Kirsten Dunst.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο MTV News: "Η Sony Pictures (εταιρία παραγωγής με τα δικαιώματα για τον υπερ-ήρωα) θα προχωρήσει στη δημιουργία αρκετών ακόμη ταινιών Spider-Man. Εγώ στην παρούσα φάση δεν γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για μένα να κάνω μια ακόμη ταινία χωρίς τον Tobey και την Kirsten στους πρώτους ρόλους. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω πως η Sony θα προτείνει πρώτα σε εμένα τη σκηνοθεσία μιας τέταρτης ταινίας ".

Το βέβαιο είναι πως σε κάθε περίπτωση ο Sam Raimi θα παραμείνει κοντά στη σειρά, από την καρέκλα του παραγωγού. Στην ίδια συνέντευξη ο Raimi ανέφερε πως σε μια -ενδεχόμενη- τέταρτη ταινία θα προσανατολιζόταν στην προσθήκη των 'Electro' και 'The Vulture' στο σενάριο, παρά την συμπάθειά του προς τον Dr. Connors. Περιορισμένες πιθανότητες συγκεντρώνει επίσης η εμφάνιση των 'Sinister Six' μιας ομάδας κακών που αποτελείται από τους 'Electro', 'Sandman', 'Dr. Octopus', 'The Vulture', 'Mysterio' και 'Kraven the Hunter'.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.