O Forster στο 'τιμόνι' του 22ου Bond.

Θανάσης Γεντίμης  |  21-06-2007
O Forster στο

Ο Marc Forster θα σκηνοθετήσει την 22η περιπέτεια του James Bond, σύμφωνα με ανακοίνωση των παραγωγών της δημοφιλούς σειράς ταινιών.

Μετά την ανακοίνωση, ο Forster ανάφερε χαρακτηριστικά: "Πάντα αναλάμβανα να πραγματοποιήσω διαφορετικών ειδών ιστορίες και είμαι φαν των ταινιών James Bond, άρα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη συνεργασία. Η καινούρια κατεύθυνση που έχει πάρει ο χαρακτήρας του Bond προσφέρει σε έναν σκηνοθέτη μια σειρά από νέες δυνατότητες και περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψω για αυτήν την ταινία!"

Ο Forster είναι ο διακεκριμένος σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Kite Runner», διασκευής για τον κινηματογράφο του best seller του Khaled Hosseini. Πρόσφατα, επίσης, σκηνοθέτησε την κομεντί «Stranger Τhan Fiction» ενώ στο ενεργητικό του καταγράφει τις βραβευμένες ταινίες «Finding Neverland», που προτάθηκε για εφτά βραβεία Oscar (συμπεριλαμβανομένου και εκείνου για Καλύτερη Ταινία) και την ταινία «Monster's Ball», για την οποία η Halle Berry κέρδισε Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου.

Ο σκηνοθέτης θα αρχίσει στο αμέσως επόμενο διάστημα τη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Oscar για το «Crash» σεναριογράφο Paul Haggis, πάνω σε ένα πρώτο σχεδίασμα του σεναρίου από τους Neal Purvis και Robert Wade. Ο Daniel Craig θα βρεθεί και πάλι στο ρόλο του 007 στην 22η περιπέτεια του θρυλικού ήρωα, η οποία για την ώρα δεν έχει τίτλο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα Pinewood Studios του Λονδίνου το Δεκέμβριο του 2007 ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της ταινίας για τις 7 Νοεμβρίου του 2008.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.