Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και πάλι στην Αθήνα

Σπύρος Θωμόπουλος  |  19-04-2007

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η 'Berlinale In Athens' καλεί το αθηναϊκό κοινό να γνωρίσει από κοντά το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου. Πάνω από 40 ταινίες από όλα τα τμήματα του φεστιβάλ της φετινής Berlinale θα παρελάσουν επί της μεγάλης οθόνης από τις 19 μέχρι τις 26 Απριλίου, στους κινηματογράφους Αστυ, Δαναός 1 & 2 και Μικρόκοσμος.

Ταινίες από όλα τα τμήματα, όπως το Διαγωνιστικό, το δημοφιλές Panorama, το Γερμανικό Κινηματογράφο (Perspektive Deutsches Kino), το αυστηρά σινεφίλ Forum, το World Cinema Fund, αλλά και παράλληλες ενότητες όπως το αφιέρωμα στον Arthur Penn, οι μεταμεσονύκτιες προβολές, οι παιδικές ταινίες και οι... γαστρονομικές ταινίες του 'Φάε, Πιες, Δες ταινίες!' που συνδυάζουν την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών και λαχταριστών εδεσμάτων, υπόσχονται ξεχωριστές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους σινεφίλ.

Η φετινή διοργάνωση θα ανοίξει με το «Interview» του Steve Buschemi (Πέμπτη 19/4, Δαναός 1, 8μ.μ.), με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη Sienna Miller, και αφορά στο ανολοκλήρωτο έργο του Ολλανδού σκηνοθέτη Theo Van Gogh, που δολοφονήθηκε από φονταμενταλιστές στις 2 Νοεμβρίου του 2004.

Η τιμή του εισιτηρίου ανά προβολή κοστίζει 6 ?. Το εισιτήριο διαρκείας που θα εξασφαλίζει την είσοδο σε 20 προβολές κοστίζει 60 ?. Σπεύσατε!

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό: www.berlinaleinathens.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.