Νέα Και Ενδιαφέροντα Trailer

Νικόλας Γρηγορίου  |  09-04-2004

The Merchant of Venice
Ο Al Pacino στο ρόλο του Shylock σε ακόμα μια κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου έργου του William Shakespeare, Ο Έμπορος Της Βενετίας. Συμπρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Joseph Fiennes, Andy Serkis, Lynn Collins και άλλοι.
Δείτε Το Trailer

Dodgeball: A True Underdog Story
Ο White Goodman (Ben Stiller) είναι αρχιγυμναστής σε ένα υπερπολυτελές γυμναστήριο που προσφέρει όλες τις ανέσεις. Ο Peter (Vince Vaughn) ιδιοκτήτης ενός μικρού τοπικού γυμναστήριου που τυχαίνει να βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μεγαθήριο της γυμναστικής. Όταν το μεγάλο ψάρι θα προσπαθήσει να φάει το μικρό, τα πάντα θα λυθούν στο πρωτάθλημα".μηλών!!!!! του Las Vegas.
Δείτε Το Trailer

The Ringer
O Johnny Knoxville πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία των αδερφών Farelly και παρόλο που αυτή την φορά δεν σκηνοθετούν, το ύφος της ταινίας είναι κλασσικοί Farelly. Δυο φίλοι για να ξεπληρώσουν ένα μεγάλο χρηματικό όφελος αποφασίζουν να στήσουν του Παραολυμπιακούς αγώνες βάζοντας τον ένα από τους δυο να πάρει μέρος σε αυτούς προσποιούμενος ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.
Δείτε Το Trailer

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.