Οδηγός Streaming No50: Animated Batman, Ηρακλής Πουαρώ και η επιστροφή του Roy Andersson

Οδηγός Streaming No50: Animated Batman, Ηρακλής Πουαρώ και η επιστροφή του Roy Andersson

Βαγγέλης Βίτσικας  |  27-11-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

NETFLIX

Αφού σημάδεψε τα παιδικά χρόνια τόσο εκείνων που μεγάλωναν όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, όσο κι εκείνων που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν κάποια στιγμή στη συνέχεια, το "Batman: The Animated Series", ίσως η ωραιότερη αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1990, είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα. Λιώσιμο ακολουθεί, αυτονόητα.

DISNEY+

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες αριστουργήματος, το «A Haunting in Venice» (2023) του Kenneth Branagh ήταν αναπάντεχα καλό, κλάσεις ανώτερο από τις δύο προηγούμενες απόπειρες του σκηνοθέτη στο λογοτεχνικό σύμπαν της Agatha Christie. Horror αποχρώσεων, η ταινία βγήκε στο κατάλληλο timing, πάνω στην έναρξη της Halloween περιόδου, και σημείωσε εντυπωσιακές εισπράξεις στη χώρα μας. Πλέον είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα, και αξίζει μια ματιά απ' όσους δεν το προλάβατε στις αίθουσες.

CINOBO

Από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες του σύγχρονου ευρωπαϊκού κινηματογράφου, ο Σουηδός Roy Andersson χρειάστηκε 25 χρόνια πριν επιστρέψει στο σινεμά, το 2000, με την πρώτη μιας σειράς ταινιών εντελώς πρωτότυπου στιλ, που θυμίζει Jacques Tati. Ο λόγος για το «Songs From the Second Floor», που τώρα μπορείτε (και αξίζει) να παρακολουθήσετε στην πλατφόρμα.

Για τους φίλους του κινηματογράφου τεκμηρίωσης, το "The Times of Harvey Milk" (1984) αποτυπώνει την πολιτική διαδρομή του πρώτου ανοιχτά ομοφυλόφιλου δημάρχου του Σαν Φρανσίσκο, τον οποίο ενσάρκωσε ο Sean Penn στο βιογραφικό φιλμ «Milk» (2008) του Gus Van Sant. Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 1985, Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ του Σάντανς.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.