Οδηγός Streaming No43: Μικρές δόσεις Wes Anderson ενώ ξεκινά Halloween season

Οδηγός Streaming No43: Μικρές δόσεις Wes Anderson ενώ ξεκινά Halloween season

Βαγγέλης Βίτσικας  |  11-10-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

NETFLIX

Οι λάτρεις του Wes Anderson, οι αναγνώστες του Roald Dahl και οι θαυμαστές του «Fantastic Mr. Fox» (2009), της stop-motion animation ταινίας που σκηνοθέτησε ο πρώτος με βάση μια ιστορία του δεύτερου, ευτυχείτε. Ο αγαπημένος Τεξανός δημιουργός διάγει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του, καθώς πριν καλά - καλά χωνέψουμε το «Asteroid City», την τελευταία μεγάλου μήκους ταινία του, εκείνος επιστρέφει με... τέσσερις μικρού μήκους για λογαριασμό της πλατφόρμας, όλες τους βασισμένες σε ιστορίες του συγγραφέα. Σταθερά μεγάλο και λαμπερό καστ, γνώριμες παστέλ και συμμετρικές συνθέσεις εγγυώνται απολύτως γουεσαντερσονικό αποτέλεσμα, κι όσοι απογοητευθήκατε λίγο με το «Asteroid City», σαν εμάς, μείνετε ήσυχοι: αν κρίνουμε από τις δύο πρώτες ταινίες που είδαμε, «The Wonderful Story of Henry Sugar» και «The Swan», έχουμε να κάνουμε με Anderson στα καλύτερά του. Οι άλλες δύο ταινίες της ανθολογίας είναι οι «The Rat Catcher» και «Poison».

DISNEY+

Ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους του τρόμου και της επιστημονικής φαντασίας όταν θα επισκεφθούν την πλατφόρμα. Εγκαινιάζοντας τη Halloween season, το «No One Will Save You» είναι ένα υπόδειγμα οικονομημένης και υποβλητικής αφήγησης που δεν περιμέναμε από το Disney+. Με εμφανή δάνεια από ταινίες - σταθμούς του είδους, το φιλμ αποτελεί ένα από τα πιο ωραία horror της χρονιάς.

MUBI

Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του στις αίθουσες (έκανε κι ένα πέρασμα από τη χώρα μας), το αρκετά ενδιαφέρον γαλλικό φιλμ «Other People's Children» της Rebecca Zlotowski καταφθάνει στην πλατφόρμα. Αξίζει μια ματιά, δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά η Virginie Efira παραδίδει ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία σε ένα σύνθετο και απαιτητικό ρόλο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.