Οδηγός Streaming No42: Φινάλε για τo Sex Education και μια από τις καλύτερες ταινίες του Almodovar

Οδηγός Streaming No42: Φινάλε για τo Sex Education και μια από τις καλύτερες ταινίες του Almodovar

Βαγγέλης Βίτσικας  |  01-10-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

NETFLIX

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά "Sex Education" επιστρέφει με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της, στην οποία αρκετοί χαρακτήρες απουσιάζουν, οι βασικοί όμως επιστρέφουν για να παραδώσουν νέα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής και συμπεριφοράς. Ετοιμαστείτε για binge watching.

DISNEY+

Φρέσκια προσθήκη στον κατάλογο της πλατφόρμας, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της στις αίθουσες, η ταινία «Spider-Man: Across the Spider-Verse» είναι το πιο όμορφο εικαστικά animation της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι τώρα - έχουμε μπροστά μας έναν Miyazaki, βλέπεις.

CINOBO

Το αφιέρωμα στον πρώιμο Hitchcock συνεχίζεται - κι έχει δρόμο μπροστά του - με το «Murder» (1930), ένα από τα ελάχιστα whodunit που γύρισε ο Αγγλος μετρ. Ο τίτλος μιλά από μόνος του για το θέμα της ταινίας, ο Herbert Marshall δίνει μια από τις πρώτες του πρωταγωνιστικές ερμηνείες και ο Hitchcock αφήνει να διαφανούν ψήγματα του ταλέντου που θα τον αναδείκνυε στον κορυφαίο σκηνοθέτη στην ιστορία του κινηματογράφου.

MUBI

Μη χάσετε σε καμία περίπτωση το «Innocence» (2004) της Lucille Hadzihalilovic, την καλύτερη ταινία μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες δημιουργούς του σύγχρονου ευρωπαϊκού σινεμά. Μυστηριώδες, γοητευτικό και οπτικά εντυπωσιακό, το φιλμ έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω στη σκηνοθέτρια, η οποία παίρνει το χρόνο της ανάμεσα στις ταινίες (θα έδινε την επόμενη μεγάλου μήκους της το 2015), αλλά πάντα παραδίδει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες.

ERTFLIX

Το «Pain and Glory» (2019) του Pedro Almodovar είναι μια από τις ωραιότερες και πιο ώριμες ταινίες του αγαπημένου Ισπανού δημιουργού. Σε μεγάλο βαθμό αυτοβιογραφική, κάτι που φαίνεται κι από την εξωτερική εμφάνιση του πρωταγωνιστή, Antonio Banderas (έξοχη ερμηνεία), η οποία θυμίζει τον ίδιο τον σκηνοθέτη. Σε υποστηρικτικό ρόλο η μούσα του Almodovar, Penelope Cruz.
Διαθέσιμο έως 16-11-2023

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.