Οδηγός Streaming No21: Sam Mendes, Todd Haynes και Paul Greengrass με παλιές και νέες ταινίες

Οδηγός Streaming No21: Sam Mendes, Todd Haynes και Paul Greengrass με παλιές και νέες ταινίες

Βαγγέλης Βίτσικας  |  26-03-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

DISNEY+

Η τελευταία ταινία του Sam Mendes, «Empire of Light» (2022), μετά από την έξοδό της στις αίθουσες κυκλοφορεί στο Disney+. Πήρε χλιαρές κριτικές, αλλά το κοινό τη συμπάθησε ιδιαίτερα. Δεν την έχουμε δει, πρέπει όμως να είναι μια "μικρή" ταινία, πιο κοντά στο «Away We Go» (2009), παρά στις μεγαλύτερες παραγωγές του σκηνοθέτη, όπως το «1917» (2019) ή το «Skyfall» (2012).

NETFLIX

Το λεσβιακό ρομαντικό δράμα «Carol» (2015) του Todd Haynes, με τις Cate Blanchett και Rooney Mara, μια από τις συγκινητικότερες ταινίες των τελευταίων ετών που θυμίζει τις εκλεκτικές συγγένειες του Haynes με το σινεμά του Douglas Sirk, είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα κι είναι η καλύτερη πρόταση απ' τις νέες κυκλοφορίες στο Netflix αυτήν την εβδομάδα.

CINOBO

Μια από τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς, το ιταλικό «Il Buco» του Michelangelo Frammartino, έρχεται σε αποκλειστική streaming πρεμιέρα από το Cinobo. Στο σημείο αυτό να εκφράσουμε το παράπονό μας που δεν το είδαμε ποτέ στις αίθουσες, ας είμαστε όμως ευγνώμονες στο Cinobo που μας δίνει την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε έστω έτσι.

ERTFLIX

Ο Paul Greengrass κι ο Matt Damon, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αντίστοιχα του κατασκοπικού franchise «Jason Bourne», συνεργάστηκαν εκ νέου στην ταινία «Green Zone» (2010), ένα φιλμ δράσης όπου ο δεύτερος υποδύεται έναν υπαξιωματικό του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ, ο οποίος έχει αναλάβει να εντοπίσει τα πυρηνικά όπλα των Ιρακινών. Πολιτικό - πολεμικό θρίλερ αγωνίας, το «Green Zone» είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα μέχρι τις 03/04.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.