Οδηγός Streaming No12: Το Μενού είναι έτοιμο για σερβίρισμα στις οθόνες σας

Οδηγός Streaming No12: Το Μενού είναι έτοιμο για σερβίρισμα στις οθόνες σας

Βαγγέλης Βίτσικας  |  15-01-2023

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στις διαθέσιμες στην Ελλάδα πλατφόρμες Streaming. Για να μην πελαγώνετε μη ξέροντας τι να διαλέξετε από τις αμέτρητες επιλογές του Netflix, του Disney+ και των άλλων παρόχων, ο Οδηγός Streaming του Cinemanews.gr έχει όσα πρέπει να ξέρετε.

DISNEY+

Μια από τις ωραιότερες ταινίες της χρονιάς κατέφθασε αυτήν την εβδομάδα στην πλατφόρμα! Το «The Menu» του Mark Mylod, μια κατάμαυρη κωμωδία με τους Ralph Fiennes, Anya Taylor - Joy, Nicholas Hoult, John Leguizamo και άλλους, σημείωσε ανέλπιστη εμπορική επιτυχία και στη χώρα μας, ενθουσίασε το κοινό με τις ευρηματικές ανατροπές της και τώρα μπορείτε να την (ξανα)δείτε στο σπίτι!

CINOBO

Το «Vortex» του Gaspar Noe είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Οι λάτρεις του σκηνοθέτη το χαιρέτισαν ως την ωριμότερη στιγμή του, εμείς οι υπόλοιποι με δυσκολία ολοκληρώσαμε την προβολή του, διαλέξτε στρατόπεδο και, εάν ανήκετε στους λάτρεις, προσέλθετε.

NETFLIX

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Vikings: Valhalla" είναι ο τίτλος που θα τραβήξει περισσότερο τους συνδρομητές της πλατφόρμας αυτήν την εβδομάδα. Λίγο μετά την τραγική πτώση του Kattegat, οι ήρωες της δημοφιλούς ιστορικής σειράς συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στην πρώτη σεζόν, με τα νέα επεισόδια να υπόσχονται περισσότερες μάχες και νέους χαρακτήρες.

MUBI

Το «The Last Stage» (1948) της Wanda Jakubowska, θεωρούμενο ως η πρώτη σημαντική ταινία του πολωνικού κινηματογράφου, δεν είναι απλά ακόμη μια ταινία για το Ολοκαύτωμα, αλλά μια αποτύπωση της καθημερινότητας των γυναικών κρατουμένων του φονικού στρατοπέδου, από μια σκηνοθέτρια που ανήκε σε αυτές και κατάφερε να επιζήσει. Καθόλου μελοδραματικό και απολύτως ρεαλιστικό, το φιλμ είναι ένας κρυμμένος φιλμικός θησαυρός που αξίζει να ανακαλύψετε.

Συνεχίζοντας το αφιέρωμά της στα ντεμπούτα σημαντικών δημιουργών, η πλατφόρμα σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσετε το πρώτο μεγάλου μήκους φιλμ της Jane Campion («The Piano», «The Power of the Dog»), με τίτλο «Sweetie» (1989). Το έργο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη μεταγενέστερη φιλμογραφία της σκηνοθέτριας, αντίθετα είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.