Νεκρός μετά από τραγικό ατύχημα ο ηθοποιός Anton Yelchin.

Θανάσης Γεντίμης  |  19-06-2016
Νεκρός μετά από τραγικό ατύχημα ο ηθοποιός Anton Yelchin.

Ο 27χρονος ηθοποιός Anton Yelchin, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών «Star Trek» έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό ατύχημα το πρωί της Κυριακής 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας του Los Angeles, ο ηθοποιός βγήκε από το αυτοκίνητό του ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Για λόγους που δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, το όχημα κύλησε και τον παρέσυρε προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα. Ο Yelchin ήταν καθοδόν για μια πρόβα με συνεργάτες του, οι οποίοι όταν άργησε στο ραντεβού τους τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν στο σπίτι του.

Γεννημένος το 1989 στο Λένινγκραντ, μεγάλωσε από πολύ μικρή ηλικία στις ΗΠΑ όπου οι γονείς του εξασφάλισαν πολιτικό άσυλο. Η καριέρα του στο χώρο της υποκριτικής ξεκίνησε όταν ήταν μόλις εννέα ετών, στην ταινία «A Man is Mostly Water». Ξεχώρισε το 2001 όταν κέρδισε τον κεντρικό ρόλο, δίπλα στον Anthony Hopkins, στο «Hearts In Atlantis». Ακολούθησαν διάφοροι ρόλοι, με πιο ενδιαφέρουσες τις συμμετοχές τους στα «Alpha Dog» (2006) και «Like Crazy» (2011). Στο μεταξύ επιλέχθηκε από τον J. J. Abrams για το ρόλο του Pavel Chekov για το reboot του «Star Trek» (2009). Επέστρεψε στον ίδιο ρόλο το 2013 στο «Star Trek Into Darkness», ενώ είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το «Star Trek Beyond» που θα προβληθεί μέσα στο 2016. Ο Yelchin ήταν εξαιρετικός και στην αισθηματική ταινία «5 Τo 7» που πέρασε απαρατήρητη στη χώρα μας. Τελευταία του κινηματογραφική συμμετοχή ήταν στις ταινίες «Porto» και «Thoroughbred» οι οποίες θα προβληθούν το 2017.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης για τον τραγικό θάνατο του Anton Yelchin, συνεργάτες και φίλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.