Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer για τα φετινά βραβεία Oscar [video]

Θανάσης Γεντίμης  |  04-01-2016
Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer για τα φετινά βραβεία Oscar [video]

Ο 50χρονος Chris Rock επιστρέφει στο ρόλο του οικοδεσπότη των Oscar, 11 χρόνια μετά την πρώτη του φορά το 2005. Και το πρώτο trailer δίνει μια γεύση από το τι μπορούμε να περιμένουμε. Αναφερόμενος στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία του πλανήτη ο Rock λέει σαρκαστικά...

"Μοιάζουν πολύ με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Θα είναι μια νύχτα που θα τελειώσει με πολλούς μεθυσμένους, απογοητευμένους ανθρώπους που θα ορκίζονται ότι την επόμενη χρονιά θα τα καταφέρουν καλύτερα'' είπε στο πρώτο τρέιλερ ο γνωστής ηθοποιός.

Οι προσδοκίες κοινού και διοργανωτών από τον Chris Rock στο ρόλο του οικοδεσπότη είναι ψηλές, ιδίως μετά την περσινή χλιαρή εμφάνιση του Neil Patrick Harris. Η 88η τελετή απονομής των βραβείων Oscar θα λάβει χώρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2015, στο Dolby Theatre του Los Angeles. Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.