Είναι επίσημο: Ο Indiana Jones θα επιστρέψει για 5η φορά!

Θανάσης Γεντίμης  |  02-01-2016
Είναι επίσημο: Ο Indiana Jones θα επιστρέψει για 5η φορά!

Αν και φήμη ακουγόταν από καιρό, πλέον επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο Bob Iger, επικεφαλής της Disney, σε συνέντευξή του στο Bloomberg υποσχέθηκε "περισσότερες σπουδαίες ιστορίες σε Star Wars και Indiana Jones, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα έρθει". Παραμένει φυσικά άγνωστο εάν στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ξαναδούμε τον Harrison Ford.

Πρόσφατα (14/10/2015) ο ίδιος ο Steven Spielberg σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL είχε αναφερθεί σχετικά λέγοντας "Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σκηνοθετήσω τον 5ο Indiana Jones προτού ο Harrison Ford πατήσει τα 80". Για να κάνουμε μερικές συγκρίσεις, ας θυμηθούμε ότι ο Sean Connery όταν υποδύθηκε τον πατέρα του Indy στο «Indiana Jones and the Last Crusade» ήταν 69 ετών. Ο Ford είναι σήμερα 71 ετών.

Η Disney απέκτησε τα δικαιώματα του Indiana Jones (μαζί με τα δικαιώματα του Star Wars franchise), όταν αγόρασε τη Lucasfilm το 2012 έναντι 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.