To Black Panther απέκτησε σκηνοθέτη (μέχρι αποδείξεως του εναντίου)

Θανάσης Γεντίμης  |  01-01-2016
To Black Panther απέκτησε σκηνοθέτη (μέχρι αποδείξεως του εναντίου)

Κι ενώ ο περισσότερος κόσμος ήταν απασχολημένος με την αλλαγή του χρόνου, αρκετοί φίλοι της Marvel είχαν αλλού την προσοχή τους. Διαδοχικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ryan Coogler συμφώνησε τελικά να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Όλα ξεκίνησαν από μια συνέντευξη στο Empire του Kevin Feige (διαθέσιμη στο Polygon). Από τα λόγια του επικεφαλής των Marvel Studios θεωρήθηκε βέβαιο ότι στο Studio έχουν αποφασίσει υπέρ του Coogler (που από καιρό βρίσκονταν σε συζητήσεις). Όταν όμως η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί με αστραπιαία ταχύτητα, νεότερες πληροφορίες διαβεβαίωναν ότι η επιλογή σκηνοθέτη δεν έχει "κλειδώσει" (αναγκάζοντας το Variety να προχωρήσει σε ανάκληση).

Από την αρχή είχε φανεί ότι η Disney και η Marvel ήθελαν έναν μαύρο σκηνοθέτη για το project. Κατά προτίμηση κάποιο "δυνατό" όνομα. Και ο Coogler είναι ακριβώς αυτό αφού ξεκινώντας από το «Fruitvale Station» συνέχισε με φόρα γράφοντας και σκηνοθετώντας το «Creed», που πριν από μερικές ημέρες πέρασε σε εισπράξεις τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή το «Black Panther» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου του 2018, με τον Chadwick Boseman («42», «Gods Of Egypt») στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέσα στο 2016 θα τον έχουμε συναντήσει για πρώτη φορά στο «Captain America: Civil War» να μάχεται στο πλευρό του Tony Stark.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.