Les Combattants

Έρωτας Με Την Πρώτη Μπουνιά

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 98'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Thomas Cailley

Πρωταγωνιστούν: Adele Haenel, Kevin Azais, Antoine Laurent, Brigitte Rouan, William Lebghil

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του, ο Arnaud (Kevin Azais) έχει μπροστά του ένα ήσυχο καλοκαίρι. Μέχρι που θα συναντήσει σε μια επίδειξη πολεμικών τεχνών τη Madeleine (Adele Haenel), μια όμορφη, γυμνασμένη και σκληροτράχηλη κοπέλα. Οι κόσμοι τους απέχουν, καθώς εκείνος δεν έχει μεγάλες προσδοκίες ενώ εκείνη προετοιμάζεται για το χειρότερο. Ο Arnaud είναι μαζεμένος, αποδεχόμενος τα πράγματα όπως έρχονται ενώ η Madeleine είναι γεμάτη δυναμισμό και ενέργεια, σπρώχνοντας τον εαυτό της στα άκρα. Αν και εκείνη δεν του έχει ζητήσει τίποτα, εκείνος θα αναρρωτηθεί μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει για αυτήν...

Το εξαιρετικό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Thomas Cailley είναι μια ανατρεπτική ρομαντική κομεντί που αντιστρέφει τους ρόλους ανάμεσα στα δύο φύλα. «Μια υπέροχη πρώτη ταινία, ένα αυθεντικό όραμα ενηλικίωσης που αιχμαλωτίζει τον παλμό μιας γενιάς...», όπως δήλωσε το τμήμα Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ των Καννών που της απένειμε και τα τρία βραβεία του για πρώτη φορά στο ιστορικό του θεσμού. Οι νεαροί ανερχόμενοι πρωταγωνιστές Kevin Azais (Playing Dead) και Adele Haenel (Water Lilies) ενσαρκώνουν ιδανικά τους δύο απολαυστικούς χαρακτήρες σε αυτή την αισιόδοξη και χιουμοριστική ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 07-05-2015  |  Διανομή: Feelgood Entertainment

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.