Chappie

Chappie

Επιστημονικής Φαντασίας  |  Παραγωγή: 2015  |  Διάρκεια 120'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Neill Blomkamp

Πρωταγωνιστούν: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Jose Pablo Cantillo

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν άτεγκτοι αστυνομικοί-ρομπότ. Οι άνθρωποι καταπιέζονται από τον ρομποτικό κλοιό και προσπαθούν να αντιδράσουν. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος για το σύστημα αλλά και για τους ανθρώπους. Γι' αυτό και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την τάξη και να εξασφαλίσουν ότι αυτό το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.

O ταλαντούχος Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp («District 9», «Elysium») επιστρέφει με μια φιλόδοξη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη σε παλιότερη δική του ταινία μικρού μήκους. Πρωταγωνιστούν οι Sigourney Weaver και Hugh Jackman, ενώ ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley δανείζει τη φωνή του στον Chappie.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 26-03-2015  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.