Trash

Σκουπίδια

Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 115'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Stephen Daldry

Πρωταγωνιστούν: Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Selton Mello, Andre Ramiro

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Τρία παιδιά από μια Βραζιλιάνικη παραγκούπολη προσπαθούν να επιβιώσουν, ψάχνοντας για χρήσιμα πράγματα σε μια κοντινή χωματερή. Κάποια ημέρα ανακαλύπτουν ένα περίεργο εύρημα. Ένα πορτοφόλι με μια ταυτότητα, έναν διπλωμένο χάρτη, λίγα χρήματα κι ένα κλειδί. Ο Raphael, Gardo και ο Rat βρίσκονται ξαφνικά στο επίκεντρο μιας υπόθεσης πολιτικής διαφθοράς αλλά και στο στόχαστρο της τοπικής αστυνομίας. Τα παιδιά αποφασισμένα να κάνουν το σωστό και να επιστρέψουν το πορτοφόλι στον ιδιοκτήτη του, αρνούνται την ύποπτη προσφορά συμβιβασμού που τους κάνουν οι αστυνόμοι. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά μια αλυσίδα σκοτεινών γεγονότων, όπου τα παιδιά θα έχουν συμμάχους τους έναν ιερωμένο και τη βοηθό του που βρίσκονται στην πόλη, στο πλαίσιο μιας ιεραποστολής.

Ο Stephen Daldry («The Hours», «Billy Elliot») μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πολυμεταφρασμένο βιβλίο του Andy Mulligan, σε σενάριο του Richart Curtis («Love Actually»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 30-10-2014  |  Διανομή: UIP

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.