While We're Young

Όσο Είμαστε Νέοι

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 97'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Noah Baumbach

Πρωταγωνιστούν: Naomi Watts, Amanda Seyfried, Adam Driver, Ben Stiller, Maria Dizzia

Κείμενο: Μαρίνα Καπουκρανίδου

Ο σαραντάρης Νεοϋορκέζος ντοκιμαντερίστας Josh (Ben Stiller), παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του να βαλτώνουν, όταν ο Jamie (Adam Driver) και η Darby (Amanda Seyfried), ένα αφοπλιστικό ζευγάρι χίπστερ εικοσάρηδων που είναι χαλαροί και δεν κολλάνε πουθενά, μπαίνουν στη ζωή αυτού και της γυναίκας του, Cornelia (Naomi Watts). Ο Jamie και η Darby ανοίγουν ένα παράθυρο στα νιάτα για τον Josh και την Cornelia, που είχαν ξεχάσει προ πολλού πώς να ζουν χωρίς πρόγραμμα και αναστολές και πλέον κάνουν πέρα τους παλιούς τους φίλους για να κάνουν χώρο για τους καινούργιους.

Το «While We're Young» του Noah Baumbach είναι ένα κοινωνικό πορτραίτο της δημιουργικής τάξης της Νέας Υόρκης και, μεταξύ άλλων, εξερευνά τον αντίκτυπο που έχουν τα χρόνια που περνούν στη φιλοδοξία και στην επαγγελματική επιτυχία, αλλά και στην προσωπική ευτυχία δυο ώριμων ενηλίκων, που πίστευαν πως τα είχαν όλα τακτοποιημένα μέσα τους και στη ζωή τους, μέχρι που συνειδητοποίησαν πως εν τέλει κάτι λείπει. Τελικά, το να γερνάς δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, αλλά πέφτει μάλλον ακόμη πιο βαρύ στους καλλιτέχνες.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-06-2015  |  Διανομή:   |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.