Nightcrawler

Νυχτερινός Ανταποκριτής

Θρίλερ  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 117'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Dan Gilroy

Πρωταγωνιστούν: Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Rene Russo, Anne McDaniels, Ann Cusack

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο φτωχοδιάβολος Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) ψάχνει απελπισμένος για δουλειά, ώσπου ανακαλύπτει τον "υπόγειο" και εφήμερο κόσμο του αστυνομικού ρεπορτάζ στο Los Angeles. Θα ζηλέψει την επιτυχία ενός τηλεοπτικού συνεργείου που καταγράφει ατυχήματα, πυρκαγιές και δολοφονίες, και θα γνωρίσει τη Nina (Rene Russo), μία βετεράνο στο "άθλημα" τηλεοπτική παραγωγό, η οποία θα τον βοηθήσει να γνωρίσει την επιτυχία. Αναζητώντας μανιωδώς "καυτές" ειδήσεις και παλεύοντας με το χρόνο για να φτάσει πρώτος στο σημείο, πριν τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα, ο Lou μετατρέπεται σε έναν αμφιβόλου ηθικής ρεπόρτερ που θα κάνει τα πάντα για την αποκλειστικότητα πριν τους ανταγωνιστές του.

Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον πολύπειρο σεναριογράφο Dan Gilroy («The Bourne Legacy») που μας δίνει μια ματιά στην άγρια νύχτα του Los Angeles, προσφέροντας στον Jake Gyllenhaal την ευκαιρία για από τις πιο δυνατές του ερμηνείες.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-03-2015  |  Διανομή: Tanweer  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.