Child 44

Child 44

Θρίλερ  |  Παραγωγή: 2015  |  Διάρκεια 137'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Daniel Espinosa

Πρωταγωνιστούν: Tom Hardy, Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Gary Oldman, Vincent Cassel

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στη Σοβιετική Ένωση του 1953 η ευθύνη για την επιβολή του νόμου ανήκει στη μυστική αστυνομία MGB που η αγριότητά της δεν είναι καθόλου μυστική. Η προπαγάνδα του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας έχει πείσει το λαό πως το έγκλημα δεν υφίσταται στη χώρα του Στάλιν. Όταν όμως ανακαλύπτεται το πτώμα ενός αγοριού πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στη Μόσχα, ο πιστός στο σύστημα αξιωματικός Leo Demidov (Tom Hardy) μαθαίνει πως η οικογένεια του θύματος είναι σίγουρη πως πρόκειται για φόνο. Παρά τις πιέσεις των ανωτέρων του εκείνος διαισθάνεται ότι η υπόθεση κρύβει πολλά, όμως σύντομα το Υπουργείο δε διστάζει να απειλήσει τον Leo και τη γυναίκα του Raisa (Noomi Rapace) με εξορία στα βάθη των Ουραλίων.

Κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου από τα τρία βιβλία του Tom Rob Smith, που κάνουν θραύση τα τελευταία χρόνια. Ένας σοβαρός σκηνοθέτης και ένα all-star cast (Gary Oldman, Tom Hardy, Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Vincent Cassel, Paddy Considine και Dev Patel), ανεβάζουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 16-04-2015  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.