Big Eyes

Μεγάλα Μάτια

Δραματική  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 105'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Tim Burton

Πρωταγωνιστούν: Amy Adams, Krysten Ritter, Christoph Waltz, Jason Schwartzman, Danny Huston

Κείμενο: Μανώλης Δούνιας

Η αληθινή ιστορία του Walter Keane (Christoph Waltz), ενός από τους πιο επιτυχημένους ζωγράφους της δεκαετίας του 50. Σήμα κατατεθέν του και μόνιμο θέμα στους πίνακές του τα μικροκαμωμένα κορίτσια με τα τεράστια εκφραστικά μάτια. Η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία καθώς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο τον ώθησε στην μαζική παραγωγή αντιτύπων των πινάκων του τα οποία τα διέθετε προς πώληση μέσα σε βιβλιοπωλεία, supermarket, ακόμα και βενζινάδικα. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι τα έργα δεν ήταν δικά του, αλλά της συζύγου του Margaret Keane (Amy Adams) η οποία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της και να διεκδικήσει την καλλιτεχνική καταξίωση που αυτός της είχε στερήσει.

Ο πάντοτε απρόβλεπτος Tim Burton σκηνοθετεί ένα βιογραφικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Christoph Waltz και η Amy Adams και στο οποίο ο Johnny Depp (μετά από 10 χρόνια συνεχής παρουσίας του στις ταινίες του Burton)... δεν εμφανίζεται καθόλου.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-01-2015  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.