Unbroken

Αλύγιστος

Δραματική  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 137'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Angelina Jolie

Πρωταγωνιστούν: Jack O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Takamasa Ishihara, Finn Wittrock

Κείμενο: Μανώλης Δούνιας

Η αληθινή πολυτάραχη ζωή του αμερικανού ολυμπιονίκη Louis Zamperini (Jack O'Connell), ο οποίος συμμετείχε ως δρομέας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, εντυπωσιάζοντας τον Χίτλερ που ζήτησε να τον γνωρίσει. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος βρήκε τον Zamperini στην αμερικάνικη πολεμική αεροπορία. Όταν το μαχητικό αεροσκάφος στο οποίο υπηρετούσε καταρρίπτεται, εκείνος καταφέρνει να επιβιώσει για 47 μέρες σε μια σωσίβια λέμβο στη μέση του ωκεανού. Όταν πια ένα σκάφος τον εντοπίζει και όλα δείχνουν ότι η περιπέτειά του έχει τελειώσει, συνειδητοποιεί ότι οι "διασώστες" ανήκουν στους αντιπάλους και καταλήγει αιχμάλωτος σε ιαπωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρημα της Angelina ευελπιστεί να βγει «Unbroken» από τα νύχια των κριτικών, αλλά και να πλασαριστεί στα επόμενα Oscar, έχοντας ως άσσο στο μανίκι της την συμβολή των αδερφών Coen στη διασκευή του σεναρίου (με βάση το βιβλίο "Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption").

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-01-2015  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.