A Perdre La Raison

Πέρα Από Τη Λογική

Δραματική  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 111'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Joachim Lafosse

Πρωταγωνιστούν: Emilie Dequenne, Claire Bodson, Niels Arestrup, Tahar Rahim, Jean-Charles Hautera

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Murielle (Emilie Dequenne) και ο Mounir (Tahar Rahim) είναι ερωτευμένοι. Από μικρός, ο νεαρός άνδρας από το Μαρόκο ζει με τον εύπορο γιατρό Andre Pinget που του προσφέρει μια άνετη ζωή. Όταν ο Mounir και η Murielle αποφασίζουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, η εξάρτηση του ζευγαριού από τον γιατρό γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Όταν είναι ήδη αργά, η Murielle αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ζει σε ένα ανθυγιεινό συναισθηματικά περιβάλλον που ύπουλα οδηγεί την οικογένεια προς μια τραγική κατάληξη.

Το «A Perdre La Raison» βραβεύτηκε με το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής του 14ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας. Ο Βέλγος σκηνοθέτης Joachim Lafosse παρουσιάζει μια εικόνα του πώς η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή γίνεται ανυπόφορη και οδηγεί σε ένα ασυγχώρητο έγκλημα, με αφετηρία ένα αληθινό γεγονός που συγκλόνισε το Βέλγιο το 2007.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 06-03-2014  |  Διανομή: One From The Heart

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.