Plus One

Ένας Ακόμα

Θρίλερ  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 95'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ντένης Ιλιάδης

Πρωταγωνιστούν: Rhys Wakefield, Logan Miller, Ashley Hinshaw, Natalie Hall, Rohan Kymal

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Τρεις φίλοι από το κολέγιο, ο David, η Allison και ο Teddy πηγαίνουν στο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού και καθένας τους έχει την αποστολή του. Τον έρωτα, το σεξ ή απλώς την ανθρώπινη επαφή. Ένα απρόσμενο υπερφυσικό φαινόμενο διακόπτει το πάρτι και ξεκινά την πιο αλλόκοτη νύχτα της ζωής τους. Μπορεί να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία ή να δουν τη ζωή τους να μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο. Καθώς οι τρεις φίλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι γρήγορα καταλήγει στο απόλυτο χάος. Κανείς τους δεν ξέρει αν θα παραμείνουν φίλοι, ή έστω ζωντανοί.

Μετά το «Hardcore» (2004), o Ντένης Ηλιάδης δοκίμασε τις δυνάμεις του επί αμερικανικού εδάφους με το remake του κλασσικού horror movie του Wes Craven, «Last House on the Left», που σημείωσε ικανοποιητική πορεία στο box office. Η δεύτερη ταινία του γυρισμένη στις ΗΠΑ συνδυάζει sci-fi και "παραδοσιακό" teen horror.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 16-01-2014  |  Διανομή: Feelgood Entertainment

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.