Walking With Dinosaurs 3D

Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία Σε 3D

Οικογενειακή  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 87'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Barry Cook, Neil Nightingale

Πρωταγωνιστούν: Charlie Rowe, Karl Urban, Angourie Rice, John Leguizamo, Justin Long

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Βρισκόμαστε στα τέλη της Κρητιδικής περιόδου, της περιόδου που οι δεινόσαυροι χάθηκαν από την επιφάνεια της γης. Ο φτερωτός Alex (John Leguizamo), ένα πτηνό της περιόδου εκείνης, αφηγείται την ιστορία τριών παχυρινοσαύρων από τη γέννηση ως την ενηλικίωσή τους. Ο Patchi (Justin Long), ο Scowler (Skyler Stone) και η Juniper (Tiya Sircar) μεγαλώνοντας θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν. Μόνο που στην πορεία αυτής της μετακίνησης θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Γοργόσαυρο Gorgon, έναν επικίνδυνο θηρευτή.

Το 1999 μια σειρά ντοκιμαντέρ του BBC έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους (τηλε)θεατές όχι μόνο να μάθουν για τους δεινόσαυρους, αλλά και δουν πως θα ήταν εάν κάποιος μπορούσε να περπατήσει στο πλευρό τους. Με τη βοήθεια παλαιοντολόγων και την φωνή του Kenneth Branagh η σειρά των ντοκιμαντέρ θεωρείται πλέον κλασσική, καθώς συνδύασε πλάνα της άγριας φύσης με ψηφιακή αναπαράσταση των εξαφανισμένων ειδών. Πλέον η ίδια δημιουργική ομάδα ανέλαβε να υλοποιήσει μια εξίσου καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία (σε 3D), αξιοποιώντας μάλιστα τις εντυπωσιακές προόδους της τεχνολογίας των τρισδιάστατων γραφικών.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-01-2014  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.