Justin Bieber's Believe

Justin Bieber's Believe

Μουσική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jon M. Chu

Πρωταγωνιστούν: Justin Bieber, Scooter Braun, Will i Am, Usher Raymond, Ellen DeGeneres

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Είναι μόλις 19 χρονών και έχει ήδη καταφέρει να φτάσει από το πουθενά στην κορυφή του διεθνούς star system. Οι συναυλίες του είναι sold-out προκαλώντας έκσταση στις θαυμάστριές του. Είναι ώρα αυτό το θέαμα που γεμίζει τα show του Bieber να φτάσει και σε όσους δεν έχουν βρεθεί μπροστά στη σκηνή. Παράλληλα όμως έχουμε τη δυνατότητα για μια ματιά στον νεαρό τραγουδιστή όπως είναι στην προσωπική του ζωή, ως ένας ακόμα καλλιτέχνης που προσπαθεί να συνηθίσει τη δύναμη, την περιουσία του, τη φήμη του και την απεριόριστη αγάπη που λαμβάνει.

Μέτα τη ταινία «Never Say Never» ο δημοφιλής Καναδός τραγουδιστής και ο σκηνοθέτης Jon M. Chu επιστρέφουν με μια ταινία που βασίζεται στο αποκλειστικό υλικό από την παγκόσμια περιοδεία του Bieber με τον τίτλο "Believe". Στοχεύοντας στο μεγάλο κοινό των φανατικών φίλων του Bieber η ταινία εκτός από τα εντυπωσιακά πλάνα από τις συναυλίες, περιλαμβάνει και πλάνα από προσωπικές στιγμές του μαζί με συνεντεύξεις από άτομα που βρίσκονται στο πλευρό του.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-12-2013  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.