L' Apprenti Pere Noel Et Le Flocon Magique

Αη Βασίλης Τζούνιορ

Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 82'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Luc Vinciguerra

Πρωταγωνιστούν: Nathan Simony, Benoit Allemane, Vincent Grass, Jean-Claude Donda, Alexis Tomassian

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο 7χρονος Nicolas έχει επιλεγεί να αναλάβει τα καθήκοντα του Αγιου Βασίλη. Όμως δυο μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά των Χριστουγέννων η μαγεία των γιορτών φαίνεται να εξαφανίζεται από τον κόσμο. Όπως όλα δείχνουν ότι γι' αυτή την καταστροφή φταίει ο ίδιος ο Nicolas που πιστεύει πως πρέπει να συμπεριφερθεί ως ενήλικος στις νέες του αρμοδιότητες. Θορυβημένο από την επικείμενη καταστροφή το Συμβούλιο των Συνταξιούχων Αγιο-Βασίληδων αναγκάζεται να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του και να αναθέσει τη δουλειά σε κάποιον πιο έμπειρο, ώστε να προλάβουν να μοιραστούν τα δώρα στην ώρα τους. Για να ξανακερδίσει τη δουλειά του, ο Nicolas θα πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του αθωότητα και την ανεμελιά της παιδικής του ηλικίας.

Δεύτερη ταινία που βασίζεται στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά (η πρώτη δεν είχε κινηματογραφική προβολή στην Ελλάδα), το «L' Apprenti Pere Noel Et Le Flocon Magique» είναι και η δεύτερη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη Luc Vinciguerra (που είχε όμως την ευθύνη για πολλά από τα επεισόδια της σειράς).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-12-2013  |  Διανομή: Village Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.