Enough Said

Εκεί Που Δεν Το Περιμένεις

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 93'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Nicole Holofcener

Πρωταγωνιστούν: Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini James Gandolfini, Toni Collette, Ben Falcone, Catherine Keener

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Eva (Julia Louis-Dreyfus) μια μητέρα χωρισμένη και μόνη, απολαμβάνει τη δουλειά της ως μασέζ, ανησυχώντας όμως για την επικείμενη αποχώρηση της κόρης από το σπίτι για σπουδές. Καθώς η μέρα της αναχώρησης πλησιάζει, η Εύα γνωρίζει τον Albert (James Gandolfini), έναν γλυκό και αστείο εργένη, με τον οποίο μάλιστα μοιράζονται και τις ίδιες ιδέες. Όσο η ρομαντική σχέση ανάμεσα στους δυο προχωρά, η Eva αποκτά μια καινούρια φίλη, τη νέα της πελάτισσα ονόματι Marianne (Catherine Keener). Όταν όμως η Marianne αρχίζει να "θάβει" με κάθε λεπτομέρεια τον πρώην άντρα της, η Eva αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Albert.

Στην καινούργια ρομαντική κομεντί της Nicole Holofcener («Please Give», «Friends with Money») την παράσταση κλέβει δίχως άλλο το πρωταγωνιστικό δίδυμο. Πρόκειται άλλωστε για την τελευταία ταινία που γύρισε ο αδικοχαμένος James Gandolfini, ενώ η Julia Louis-Dreyfus έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό από τις τηλεοπτικές επιτυχίες "Veep" και "The New Adventures of Old Christine". Στο πλευρό του ζεύγους συναντάμε την Catherine Keener («Being John Malkovich»), ηθοποιός-φετίχ της Holofcener, που δίνει το παρόν σε όλες σχεδόν τις ταινίες της.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-12-2013  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.