Ο Αδάμαστος: Τα Χρονικά Του Δρακοφοίνικα

Ο Αδαμαστος: Τα Χρονικα Του Δρακοφοινικα

Φαντασίας  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 126'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Θάνος Κερμίτσης

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ρουμπούλιας, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Μελέτης Γεωργιάδης, Κυριάκος Κορογιάννης, Γεωργία Γιαννακούδη

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στον σκοτεινό κόσμο του Ελεμπρος, η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα κυβερνά σκληρά και αυταρχικά, έχοντας όλους τους λαούς κάτω από την κυριαρχία της. Ένας σκλαβωμένος βάρβαρος πολεμιστής από τις περιοχές του Βορρά, ο Ντράγκαρ (Γιάννης Ρουμπούλιας), παίρνει μέρος σε μονομαχίες προς τέρψη των ευγενών της Αυτοκρατορίας. Δεν μπορεί να ξεχάσει όμως την πατρίδα του αλλά και τη γυναίκα του που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω. Καθώς καταφέρνει να αποδράσει παίρνοντας όμηρο τη Βαλέρια (Κωνσταντίνα Γεωργαντά), την κόρη ενός Στρατηγού της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος στήνει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Ο δρόμος του γυρισμού αποδεικνύεται γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις τόσο για τον Ντράγκαρ, όσο και για την κακομαθημένη Βαλέρια.

H πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας βασίζεται στο κόμικ "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα", του βραβευμένου κομίστα Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος ανέλαβε να ενσαρκώσει και τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Το φιλόδοξο project έγινε πραγματικότητα με σχεδόν μηδενικό προϋπολογισμό, με χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά από συνεισφορές του κοινού, μέσω διαδικασίας crowdfunding.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 14-11-2013  |  Διανομή: Filmboy

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2019 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.