How I Live Now

Σ' Αγαπώ

Δραματική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 101'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Kevin Macdonald

Πρωταγωνιστούν: Saoirse Ronan, Tom Holland, George MacKay, Harley Bird, Danny McEvoy

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Daisy (Saoirse Ronan), μια 15χρονη κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, περνά το καλοκαίρι στη βρετανική εξοχή μαζί με τα ξαδέλφια της. Οι διακοπές της εξελίσσονται ιδανικά καθώς προκύπτει ένας δυνατός καλοκαιρινός έρωτας στο πρόσωπο του Eddie (George MacKay). Όμως η χαρά των δύο εφήβων θα κοπεί απότομα καθώς στην καρδιά του 21ου αιώνα ξεσπά ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Τα παιδιά χωρίζονται βίαια και η Daisy θ' αναγκαστεί να παλέψει μόνη της ενάντια σε κάθε αντιξοότητα και τρομακτική απειλή για να επιβιώσει και να ξανασυναντηθεί με το αγόρι που αγάπησε.

Ο Kevin Macdonald («Marley», «The Last King of Scotland») αναλαμβάνει να διασκευάσει το πολυβραβευμένο, φουτουριστικό best seller μυθιστόρημα της Meg Rosoff. Στον κεντρικό ρόλο μοιάζει ιδανική επιλογή η Saoirse Ronan που μετά το «Atonement», το «The Lovely Bones» και το «Hanna» εξελίσσεται σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κι ελκυστικές ηθοποιούς της γενιάς της.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 14-11-2013  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.