Les Seigneurs

Οι Μάγοι Της Μπάλας

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 97'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Olivier Dahan

Πρωταγωνιστούν: Jose Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Οι μέρες της ποδοσφαιρικής δόξας έχουν περάσει για τον Patrick Orbera (Jose Garcia). Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (Jose Garcia) έχει πλέον αποσυρθεί στην περιοχή της Βρετάνης και ζει μέρες κραιπάλης (συνήθως με ένα μπουκάλι στο χέρι). Μετά από ένα άσχημο καβγά με διαιτητή αναγκάζεται από το δικαστήριο να αναζητήσει μια σταθερή δουλειά. Έτσι προσλαμβάνεται ως προπονητής στην τοπική ομάδα του μικρού νησιού Molene με ερασιτέχνες παίκτες, εργάτες στην τοπική κονσερβοποιία. Όταν όμως η ομάδα απειλείται με διάλυση, ο Patrick Orbera θα συγκεντρώσει και πάλι όλους τους παλιούς του συμπαίκτες. Μόνο που η "ομάδα από το πουθενά" θα βρει μπροστά της για το Κύπελλο Γαλλίας την θρυλική Μαρσέιγ.

Μια γαλλική ταινία με την υπογραφή του Olivier Dahan (που μετά από αυτό το κωμικό διάλλειμα ετοιμάζει το Οσκαρικό «Grace of Monaco») και ένα cast ταλαντούχων κωμικών ηθοποιών (Jose Garcia, Gad Elmaleh, Ramzy Bedia, Omar Sy) που στο «Les Seigneurs» λειτουργούν μάλλον στο ρελαντί.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 31-10-2013  |  Διανομή: Village Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.