Machete Kills

Machete: Η Επιστροφή

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 107'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez

Πρωταγωνιστούν: Danny Trejo, Mel Gibson, Demian Bichir, Amber Heard, Michelle Rodriguez

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Όταν μια αποτυχημένη επιχείρηση σύλληψης διεφθαρμένων αξιωματικών του στρατού που πουλάνε όπλα σε Μεξικανούς ναρκέμπορους πάει στραβά, ο Machete (Danny Trejo) συλλαμβάνεται και κινδυνεύει να τιμωρηθεί με απαγχονισμό. Μόνο που την τελευταία στιγμή και μετά από παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ Rathcock (Charlie Sheen), ο πρώην ομοσπονδιακός πράκτορας θα κερδίσει μια ευκαιρία αναλαμβάνοντας μια αποστολή αδύνατη για οποιονδήποτε άλλο. Θα πρέπει να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει έναν παρανοϊκό εκατομμυριούχο έμπορο όπλων, που σχεδιάζει να σκορπίσει τον πόλεμο και την αναρχία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρόκειται για τον Marcos Mendez (Demian Bichir), ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει επίθεση στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον χρησιμοποιώντας ένα πύραυλο οπλισμένο με πυρηνική κεφαλή.

Επιστροφή του Machete, του ήρωα που γεννήθηκε αρχικά ως ψεύτικο trailer στο «Grindhouse» του Robert Rodriguez. Στη δεύτερη ταινία συναντάμε ξανά μέλη του αρχικού cast (Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Tom Savini, Jessica Alba) πλαισιωμένους από νέες προσθήκες σε μικρούς και μεγάλους ρόλους (Mel Gibson, Demian Bichir, Amber Heard, Sof?a Vergara, Lady Gaga, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr., Vanessa Hudgens, Charlie Sheen).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 31-10-2013  |  Διανομή: Σπέντζος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.