Jeune Et Jolie

Νέα Και Όμορφη

Δραματική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 95'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Francois Ozon

Πρωταγωνιστούν: Marine Vacth, Geraldine Pailhas, Frederic Pierrot, Fantin Ravat, Johan Leysen

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η σαγηνευτική 17χρονη Isabelle (Marine Vacth) είναι η κόρη μιας μεγαλοαστικής οικογένειας που μόλις ανακαλύπτει την σεξουαλικότητά της. Την παρακολουθούμε στο διάστημα ενός χρόνου, να ακολουθεί μια δύσκολη πορεία ενηλικίωσης. Από την πρώτη της ερωτική επαφή ως την επιλογή της να γίνει πόρνη, η Isabelle θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τον κοινωνικό περίγυρο. Τέσσερις εποχές του χρόνου. Τέσσερις φάσεις στη ζωή της Isabelle. Τέσσερα τραγούδια της Francoise Hardy.

Μια εξερεύνηση στο μυστήριο της γυναικείας σεξουαλικότητας από τον Francois Ozon («Swimming Pool», «8 Femmes», «5x2») που διατηρεί τις συμπάθειές του στο Ελληνικό κοινό παρά τις ατυχείς τελευταίες του δημιουργίες («Potiche», «Rikcy»). Το «Jeune Et Jolie» συζητήθηκε για το τολμηρό του θέμα στο τελευταίο φεστιβάλ των Καννών, και αν κάτι έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η αφοπλιστική ερμηνεία της πρωτοεμφανιζόμενης Marine Vacth.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 17-10-2013  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.