Jack Ryan: Shadow Recruit

Τζακ Ραΐαν: Πρώτη Αποστολή

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 105'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Colm Feore

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο νεαρός πράκτορας Jack Ryan (Chris Pine) ξεκινά την καριέρα του στην μάλλον βαρετή υπηρεσία Οικονομικής Κατασκοπείας της CIA. Στα πρώτα του βήματα ως απλός αναλυτής, έχει ως μέντορα τον πράκτορα Harper (Kevin Costner). Όταν o Ryan θα ανακαλύψει στοιχεία για ένα μυστικό σχέδιο της Ρωσίας με στόχο την κατάρρευση της Αμερικανικής οικονομίας, αναβαθμίζεται από αναλυτή σε μάχιμο πράκτορα. Όμως πλέον θα πρέπει να αποδείξει πως όχι μόνο αξίζει αυτή τη θέση αλλά και πως μπορεί να ξεφύγει από όσους έχουν βάλει στόχο τη ζωή του, αλλά και της μνηστής του Cathy (Keira Knightley).

Πρόκειται για τον πιο διάσημο πράκτορα... μετά τον James Bond. Ο Jack Ryan, πνευματικό τέκνο του συγγραφέα Tom Clancy, έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη τέσσερις φορές (μία με τον Alec Baldwin, δύο με τον Harrison Ford και μία με τον Ben Affleck). Αυτή τη φορά τον ήρωα ενσαρκώνει ο Chris Pine, που φιλότιμα προσπαθεί να χτίσει προφίλ σκληρού ανδρός. Τελικά όμως την παράσταση ίσως κλέψει ο Cevin Kostner (ο οποίος αναζητά εναγωνίως ένα comeback) αλλά και ο Kenneth Branagh που σκηνοθετεί (!) διατηρώντας για τον εαυτό του το ρόλο ενός ρώσου κατασκόπου.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 23-01-2014  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.