Edge Of Tomorrow

Στα Όρια Του Αύριο

Επιστημονικής Φαντασίας  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 113'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Doug Liman

Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Emily Blunt, Jeremy Piven, Bill Paxton, Lara Pulver

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

O αντισυνταγματάρχης Cage (Tom Cruise) δεν έχει στο ενεργητικό του ούτε μία μέρα σε εμπόλεμη ζώνη, μέχρι που τον επιλέγουν για μια αποστολή με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίες απέναντι σε μια εισβολή εξωγήινης φυλής. Όταν ο Cage χάνει τη ζωή του μετά από λίγα λεπτά στο πεδίο της μάχης, ανακαλύπτει πως μέσα από μια χρονική ασυνέχεια επιστρέφει ζωντανός πίσω στο χρόνο. Και μάλιστα αυτό επαναλαμβάνεται κάθε φορά που σκοτώνεται. Μόνο που μέσα από κάθε κύκλο μαθαίνει περισσότερα και βελτιώνει τις ικανότητές του. Με τη βοήθεια της μαχήτριας των ειδικών δυνάμεων Rita Vrataski (Emily Blunt) θα προσπαθήσει να καταφέρει να εξολοθρεύσει την εξωγήινη απειλή.

Παρά τα 51 του χρόνια ο Tom Cruise επιμένει να υπηρετεί έντιμα το είδος της περιπέτειας. Στο «Edge Of Tomorrow» πολεμά ξανά εξωγήινους εισβολείς (όπως στο «War Of The Worlds»), αυτή τη φορά σε μια ιστορία που βασίζεται στο βιβλίο "All You Need Is Kill" του Ιάπωνα Hiroshi Sakurazaka. Σκηνοθετεί ο Doug Liman που έδωσε άριστα δείγματα γραφής στο «The Bourne Identity» και κυρίως στο «Mr. And Mrs. Smith».

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-06-2014  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.