Foxcatcher

Foxcatcher

Δραματική  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 134'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Bennett Miller

Πρωταγωνιστούν: Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carell, Anthony Michael Hall, Sienna Miller

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Αντζελες το 1984 δύο αδέλφια, ο Mark (Channing Tatum) και o Dave Schultz (Mark Ruffalo) κέρδισαν χρυσό μετάλλιο στην πάλη. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τη σκιά του αδελφού του ο Mark βρίσκει απρόσμενο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του εκκεντρικού εκατομμυριούχου John du Pont (Steve Carell), ο οποίος του προτείνει να μετακομίσει στην έπαυλή του για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ. Κάπως έτσι ο du Pont που σταδιακά βυθίζεται στην σχιζοφρένεια αυτοανακηρύσσεται "προπονητής" μιας ομάδας πρωταθλητών. Παράλληλα όμως η σχέση του με τον Mark προχωρά σε σκοτεινά μονοπάτια που καταλήγουν σε ένα σπιράλ καταστροφής.

Βασισμένο στην τραγική πραγματική ιστορία των αδελφών Schultz και της δολοφονίας που συζητήθηκε τη δεκαετία του '90, το «Foxcatcher» είναι το φιλόδοξο project του Bennett Miller («Moneyball», «Capote»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 11-12-2014  |  Διανομή: Σπέντζος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.