Insidious: Chapter 2

Παγιδευμένη Ψυχή Κεφάλαιο 2

Τρόμου  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 106'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: James Wan

Πρωταγωνιστούν: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye, Barbara Hershey

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ξεκινώντας από το σημείο που είχαμε αφήσει την οικογένεια στην πρώτη ταινία, η Renai Lambert ανακαλύπτει το πτώμα ενός δολοφονημένου μέντιουμ, της Elise Rainier. Ο σύζυγός της Josh Lambert θεωρείται ο κύριος ύποπτος, αλλά από το ανακριτικό υλικό και τις έρευνες της αστυνομίας δεν προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία. Η οικογένεια επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, όμως οι πρώην βοηθοί του θύματος στρέφονται σε ένα άλλο μέντιουμ, τον Carl, για να τους βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με την νεκρή μέντορά τους. Η αναζήτηση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια στοιχεία που συνδέουν τον Josh Lambert με τα απόκοσμα όντα που τον έχουν στοιχειώσει.

Ακολουθώντας τη δοκιμασμένη συνταγή για ένα ψυχολογικό θρίλερ, το «Insidious: Chapter 2» επιστρατεύει τον προπονημένο στο είδος σκηνοθέτη, James Wan αλλά και τον έμπειρο σεναριογράφο Leigh Whannell (οι οποίοι συνεργάστηκαν τόσο στο «Saw» όσο και στο πρώτο «Insidious»). Μαζί τους το cast της πρώτης ταινίας Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey και Ty Simpkins.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 31-10-2013  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.