Last Vegas

Last Vegas

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 105'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jon Turteltaub

Πρωταγωνιστούν: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Και οι φανατικότεροι εργένηδες κάποια στιγμή υπαναχωρούν. Ανάμεσά τους και ο Billy (Michael Douglas), ο οποίος παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην 30χρονη σύντροφό του. Τότε οι τρεις κολλητοί του φίλοι παίρνουν την απόφαση να οργανώσουν μια απόδραση στο Las Vegas, να ξεχάσουν για λίγο την ηλικία που γράφουν οι ταυτότητές τους και να ξαναζήσουν τις περιπέτειες της νιότης τους. Το batchelor party του Billy θα είναι μόνο η αφορμή. Μόλις φτάνουν όμως, καταλαβαίνουν πως τα χρόνια που πέρασαν έχουν αλλάξει ριζικά την Πόλη της Αμαρτίας. Τίποτε δεν θυμίζει το Las Vegas που γνώρισαν όταν ήταν νέοι. Μπορεί πλέον στην πόλη να μην λάμπει το Rat Pack αλλά το Cirque du Soleil, παρόλα αυτά οι τέσσερις κολλητοί έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τίποτε να χαλάσει το ταξίδι τους. Κυρίως όμως έχουν αποφασίσει τίποτε να μην χαλάσει τη φιλία τους.

Οι Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman και Kevin Kline δεν χρειάζονται περεταίρω συστάσεις. Αυτοί οι τέσσερις ηθοποιοί θρύλοι (όλοι τους βραβευμένοι με Oscar) αφήνουν στην άκρη τις φιλόδοξες παραγωγές και τους Οσκαρικούς ρόλους και προσπαθούν να στήσουν φτιάξουν μια buddy movie για... συνταξιούχους. Σκηνοθετεί ο Jon Turteltaub που σίγουρα θα άδραξε την ευκαιρία αυτού του λαμπερού cast, ιδίως αφού οι τρεις τελευταίες ταινίες του είχαν πρωταγωνιστή τον Nicholas Cage.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 19-12-2013  |  Διανομή: Feelgood Entertainment

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.