Grudge Match

Επιστροφή Στο Ρίνγκ

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 113'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Peter Segal

Πρωταγωνιστούν: Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kim Basinger, Kevin Hart, Jon Bernthal

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στα νιάτα τους ήταν δύο από τους καλύτερους μποξέρ, αν και εδώ και καιρό βρίσκονται στην αφάνεια. Κάποτε έδωσαν δύο αγώνες που έληξαν ισόπαλοι και ποτέ δεν συναντήθηκαν για το τρίτο ματς. Η τυχαία συνάντησή τους στα γραφεία παραγωγής videogames θα καταλήξει σε σύρραξη, δημιουργώντας αίσθηση στα social media. Και κάπως έτσι, 30 χρόνια μετά την συνταξιοδότησή τους, ένας έξυπνος διοργανωτής αγώνων πυγμαχίας τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν: Να επιστρέψουν στο ρινγκ και να λύσουν τις διαφορές τους μια για πάντα. Για να φτάσουν όμως στο σημείο να παλέψουν θα πρέπει πρώτα να καταφέρουν να "βγάλουν" μια προπόνηση χωρίς να τα φτύσουν.

Πολύ ενδιαφέρον το concept του «Grudge Match» με τον Robert DeNiro και τον Sylvester Stallone σε ρόλους μποξέρ. Επιστροφή δηλαδή σε χαρακτήρες παρόμοιους με εκείνους που τους έκαναν διάσημους (ο DeNiro ως Jake La Motta στο «Raging Bull» και ο Sly ως Rocky στις ομότιτλες ταινίες). Και όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε όλη η δύναμη αυτής της ταινίας είναι ακριβώς στην αυτοαναφορικότητα που κουβαλάει. Αρκεί να δεις τον Stallone να προσπαθεί να προπονηθεί σε ένα ψυγείο με κρέατα...

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 16-01-2014  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.