The Secret Life Of Walter Mitty

Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι

Φαντασίας  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 114'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ben Stiller

Πρωταγωνιστούν: Kristen Wiig, Ben Stiller, Sean Penn, Adam Scott, Kathryn Hahn

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Walter Mitty (Ben Stiller) είναι ένας συνηθισμένος άντρας, ο οποίος διαπιστώνει - μέσα από την πιο απίθανη συγκυρία - ότι η ζωή του πρόκειται να απογειωθεί σε μαγικά επίπεδα. Αυτός ο διευθυντής περιοδικού φωτογραφίας που δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να ονειρεύεται κάθε μέρα, έως ότου θα δει τη θέση του (αλλά και της συναδέλφου του με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος) να κινδυνεύει. Τότε ο Walter θα αποφασίσει να αφήσει στην άκρη την ονειροπόληση και να αναλάβει δράση.

Ο Ben Stiller ανασυνθέτει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο κλασσικές ιστορίες φαντασίας. Όλα ξεκίνησαν από δυόμιση σελίδες που γράφτηκαν το 1939 από τον James Thurber και δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό New Yorker. Η ιστορία του Walter Mitty έγινε για πρώτη φορά ταινία το 1947 από τον Norman Z. McLeod, όμως ο Stiller ξαναπιάνει την ιστορία από την αρχή, προσαρμόζοντάς την στην καθημερινότητα του 21ου αιώνα. Μια ιστορία που συνδυάζει κωμωδία, δράμα, περιπέτεια και φαντασία. Συμπρωταγωνιστούν οι Kristen Wiig («Bridesmaids») και ο πολύς Sean Penn («Milk», «Mystic River»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-12-2013  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.