Third Person

Το Τρίτο Πρόσωπο

Δραματική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 137'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Paul Haggis

Πρωταγωνιστούν: Olivia Wilde, James Franco, Mila Kunis, Maria Bello, Liam Neeson

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Michael (Liam Neeson) ταξιδεύει στο Παρίσι χωρίς τη σύζυγό του (Maria Bello). Εκεί θα δεχτεί την επίσκεψη της ερωμένης του (Olivia Wilde) η οποία έχει πρόβλημα δέσμευσης. Στη Νέα Υόρκη η Julia (Mila Kunis) βαρύνεται με κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας του γιού της, αν και εκείνη τις αρνείται πεισματικά. Όμως πλέον ο γιός της βρίσκεται με τον πατέρα του Rick (James Franco) που κάνει τα πάντα για να κρατήσει την επιμέλειά του. Στη Ρώμη o Sean (Adrien Brody) είναι ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας που ερωτεύεται τη φλογερή Monica από τη Ρουμανία, η οποία ισχυρίζεται ότι η κόρη της πέσει θύμα απαγωγής και χρειάζεται χρήματα για να την απελευθερώσει. Μπορεί να απέχουν μεταξύ τους εκατοντάδες χιλιόμετρα, όμως αυτές οι τρεις ιστορίες θα συνδεθούν με αναπάντεχους τρόπους.

Στα χνάρια του «Crash» o βραβευμένος με Oscar Paul Haggis επιχειρεί και πάλι να αφηγηθεί μια ιστορία παράλληλων αφηγήσεων, μόνο που αυτή τη φορά η πλοκή λαμβάνει χώρα σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Συνδυάζοντας το δράμα με το ρομαντικό στοιχείο και τη σύνδεση των τριών ανδρικών χαρακτήρων (Neeson, Franco, Brody), το «Third Person» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο όπου έγινε δεκτό με μάλλον επιφυλακτικές κριτικές.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 03-07-2014  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.